Известие

Collapse
No announcement yet.

Търся сервиз

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Търся сервиз

Здравейте отново,
    Чудя се дали бихте могли да ми препоръчате сервиз, където да ходя да ми оправят колата при проблеми. Като за начало ще ми трябва да се сменят консумативите.
    Аз съм от Люлин и искам да си намеря сервиз близо до мен, за да ми е под ръка ако се наложи. Надявам се да ми препоръчате сервизи само с личен опит, тъй като търся сериозни и отговорни хора. Освен това се надявам и да не режат глави с цените им.
    Благодаря ви!

Погледни тук, колега.
    А този ще ти е най-близо.
    156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
    Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Както ти е писал колегата Пепо, най-близък ти е Лисан:
      http://clubalfaromeo.com/forum/showp...91&postcount=1
      "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
      Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
      Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение
        най-близък ти е Лисан:
        http://clubalfaromeo.com/forum/showp...91&postcount=1
        Пък и виж името на улицата! Това направо си е знак от съдбата
        156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
        Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Не е важно дали ти е наблизо сервиза но с времето ще се убедиш.
          безплатни обяви
          Моята 166

Comment

Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщение
            Не е важно дали ти е наблизо сервиза но с времето ще се убедиш.
            Абсолютно вярно. Аз ходя на другия край на София, защото имам доверие на хората там (Екстрийм).
            Alfa Romeo 166 2.4 JTD
            Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Подкрепям мнението за Екстрийм !!!
              Няма да сбъркаш, ако отидеш там.
              AR 166/159 - 2.4 jtd/m

Comment

Екстрийм
                Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
                Opel Signum 1.9 CDTI 150hp 2006г.

Comment

Вероятно сте прави. Аз нямам голям опит в това. При такова положение, кой сервиз препоръчвате в границите на гр. София?

Това, което търся е:
                  1. [i]Качество на услугата (не искам да ходя по няколко пъти за едно и също нещо, понеже то не е оправено)
                  2. Сериозно отношение.
                  3. Търпение (тъй като съм нов във всичко това).
                  4. Цените да са в рамките на разумното (от опит знам, че получаваш това, за което си плащаш, така че не очаквам най-евтиното да е качествено, но все пак, не смятам да давам баснословни суми, които дори човек като мен, който не разбира особенно, смята за високи)

В крайна сметка, най-важно е да остана доволен от сервиза. Винаги съм бил на мнение, че ако доставиш услугата, за която ти е платено, качествено, човека ще остане доволен и ще доведе още някой с него. Надявам се да срещна такива сервизи и да не остана разочарован от цялата тази сфера.

Благодаря ви за коментарите до момента!

Comment

Първоначално публикувано от Value Покажи съобщение
                    Вероятно сте прави. Аз нямам голям опит в това. При такова положение, кой сервиз препоръчвате в границите на гр. София?

Това, което търся е:
                    1. [i]Качество на услугата (не искам да ходя по няколко пъти за едно и също нещо, понеже то не е оправено)
                    2. Сериозно отношение.
                    4. Цените да са в рамките на разумното (от опит знам, че получаваш това, за което си плащаш, така че не очаквам най-евтиното да е качествено, но все пак, не смятам да давам баснословни суми, които дори човек като мен, който не разбира особенно, смята за високи)

В крайна сметка, най-важно е да остана доволен от сервиза. Винаги съм бил на мнение, че ако доставиш услугата, за която ти е платено, качествено, човека ще остане доволен и ще доведе още някой с него. Надявам се да срещна такива сервизи и да не остана разочарован от цялата тази сфера.

Ще останеш доволен само от точка 2. не очаквай много .. просто защото всички са луди.. Но иначе знаят какво правят Можеш само да очакваш да ти се оправи колата
                    Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                    Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
                      Ще останеш доволен само от точка 2. не очаквай много .. просто защото всички са луди.. Но иначе знаят какво правят Можеш само да очакваш да ти се оправи колата
                      Според мен специално в екстрийм ще му бъде удовлетворена т.2 но ще има проблем с точка 3 .. просто някой хора не обичат да им се седи на главата и да отделят от ценото си време да обясняват на някои лаик вместо да си човъркат по колата.... но в крайна сметка важното е че колата ти ще е на 6
                      Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
                      Opel Signum 1.9 CDTI 150hp 2006г.

Comment

Първоначално публикувано от p3shku Покажи съобщение
                        ...но ще има проблем с точка 3 .. просто някой хора не обичат да им се седи на главата и да отделят от ценото си време да обясняват на някои лаик вместо да си човъркат по колата....
                        Не разбирам защо е нужна т.3. Ако си свестен човек, а не някой досадник, който няма чувство за усет, нямаш никакъв проблем. Ако пък си досадник - няма да намериш майстор, който да те търпи. Т.3 е за професии като психоаналитик и т.н.

Стига спам - Value, отивай в Екстрийм, отговаря на всички точки. После може да споделиш отзивите си в тази тема.
                        Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                        Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Value Покажи съобщение

Това, което търся е:
                          2. Сериозно отношение.

Бобо - Extreme tuning. И за мен това е най-доброто място в софия.
                          Успех на теб, и браво на всички в Extreme
                          Alfa Romeo - 166, 2.4 JTD
                          Малагути Мадисон 400 cc.

Comment

И аз подкрепям
                            безплатни обяви
                            Моята 166

Comment

Сервиза на "Шефа" (Явор Драгийски) в Драгалевци
                              Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Working...